ßeta


Споделете със своите приятелите колко много харесвате wineinbg.net

Контакт с нас

Имате идеи или коментари, които искате да споделите? Ще се радваме да ви чуем. За съжаление, колкото и да опитваме, не сме съвършени. Преди да ни пишете, моля, съобразете се някои от нашите ограничения:
  • Не продаваме вино - Ние не продаваме, дистрибутираме и не знаем как да намерим вината, които виждате на този сайт. В даден момент може да добавим линк "Купи" в описанието на дадено вино, който ще ви отведе при партньорски сайт на истински онлайн търговец. За съжаление, някой вина просто не са достъпни онлайн.
  • Не можем да ви препоръчаме или посъветваме за дадено вино - WiB е онлайн общество на винени ентусиасти. Ние (създателите) на този сайт обичаме вино, но не сме експерти. Поради тази причина не можем да ви дадем какъвто и да е съвет, свързан с виното или пък да ви направим каквато и да е препоръка. Съжаляваме.
  • Не обменяме линкове - WiB не разменяме линкове и не участваме в никакви подобни програми. Единствените 2 начина да свържете вашия сайт с WiB е да се регистрирате като винарна, магазин или ресторант и да попълните профила на вашата организация ИЛИ да станете спонсор. Същевременно, не се нуждаете от нашето разрешение да изградите линк към WiB, вашия профил, вината или ревютата ви.
Ако нищо от гореизброеното не касае вашето питане или коментар, моля свържете се с нас.
Ако имате технически въпрос или проблем, моля пишете на техническия екип.

Спонсорство - Ако желаете да научите повече за възможностите за реклама в WiB, моля, посетете спонсорската страница.